Fishkol® Kolagen boleh dijadikan Suplemen Oral (makan), SERTA dilarutkan dalam air sebagai Aplikasi Topical (aplikasi ke permukaan badan) untuk kesihatan sendi dan kulit.

Pendekatan SERAMPANG DUA MATA dengan kedua-dua Aplikasi Makan dan Topikal boleh menyumbang kepada manfaat kesihatan dan kesejahteraan yang LEBIH PANTAS dan DIPERTINGKATKAN kerana ia berfungsi dari dalam dan luar. 

Aplikasi topikal Fishkol® kolagen walaupun bukan merupakan alternatif kepada memakan Fishkol® kolagen; boleh melengkapi dan memberikan kesan sinergi kepada penggunaan oral Fishkol® kolagen, untuk meningkatkan pergerakan dan melegakan kesakitan.

Fishkol® kolagen yang dilarutkan air boleh disembur di kawasan yang sakit dan boleh digunakan bersama dengan mengambil Fishkol® kolagen secara oral. Ia hanya akan berkesan apabila sistem dalaman berfungsi dengan baik.

Apabila digabungkan, keduanya berfungsi dengan efektif untuk memberikan kesan yang cepat dan efisien daripada yang disangka. Kedua-duanya merupakan penyelesaian semula jadi yang memberikan kesan sangat hebat.

Hasrat kami adalah untuk mewujudkan kesan dan manfaat Fishkol collagen yang optimum sebagai pelengkap kepada rawatan untuk mempercepatkan pemulihan.

Fishkol® Kolagen

Memberi manfaat pelbagai dimensi untuk kesihatan kulit, tulang, dan sendi dengan penghasilan sel yang diperlukan untuk mengekalkan gaya hidup aktif, sekali gus meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. Ia amat tulen, semula jadi dan berbentuk granul dengan berat molekul rendah supaya boleh “disebarkan segera”. Kesannya, penghadaman menjadi mudah, penyerapan pantas oleh badan dengan bioketersediaan yang tinggi.

 

ARAHAN PENGGUNAAN

Suplementasi Oral – MINUM!

 1. Campurkan 20 gram / 4 sudu Fishkol Collagen ATAU 3 sudu Fishkol Collagen + 1 sudu Fishkol Premium Plus dalam segelas air penuh. Setiap bekas Fishkol turut mengandungi sudu 5 gram untuk memudahkan anda.
 2. Kacau untuk larutkan serbuk.
 3. Biarkan sehingga larut sepenuhnya dan menjadi sejernih air sebelum minum.
 4. Sebaik-baiknya diminum pada waktu pagi, malam atau bila-bila masa sahaja semasa perut kosong atau 2-3 jam selepas makan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

**  Laluan ideal untuk penjagaan dan pengekalan kesihatan berkesan secara optimum apabila dijaga dari DALAM ke LUAR.

Aplikasi Topikal – SEMBURKANNYA!

 1. Campurkan 3-5 gram serbuk Fishkol® Kolagen ATAU Fishkol Premium Plus Kolagen ke dalam botol semburan.
 2. Campurkan air sehingga penuh dan goncang botol hingga serbuk larut sepenuhnya.
 3. Semburkan lapisan tebal air kolagen ke kawasan yang sakit atau terjejas.
 4. Sapu kawasan semburan perlahan-lahan dengan tangan anda. Biarkan kering.
 5. Ulangi langkah-langkah ini setiap 3 jam atau bila perlu.
 6. Kolagen yang sudah kering di kawasan yang disembur tidak perlu dibersihkan.
 7. Simpan baki air kolagen di dalam peti sejuk kerana ia tidak mengandungi bahan pengawet. Cuba habiskan baki dalam botol semburan dalam masa beberapa hari.

** Fishkol® kolagen yang larut air boleh digunakan untuk pelbagai jenis aplikasi topical untuk kulit dan sokongan sendi, dan aplikasi pengurusan penjagaan luka.