Campurkan Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen Untuk Hasil Yang Lebih Cepat, Terutamanya Untuk Kes Sendi Lanjutan dan  Teruk”

Kerana kami mengetahui betapa menderitanya sakit sendi, kami memperkenalkan Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen  untuk mempercepatkan kesan.

Fishkol Premium Plus™ kami dicipta untuk digabungkan dengan Fishkol® Collagen demi kesan yang lebih baik, cepat dan ketara.

Dos gabungan ini amat berkesan untuk mencegah / memperbaiki simptom gangguan sendi dan tulang, arteriosklerosis, penuaan kulit pra-matang disebabkan oleh sinar ultraviolet, dan osteoartritis lutut untuk mereka yang mempunyai kes lanjutan dan teruk.

Fishkol Premium Plus Tri-Peptide Collagen merupakan bahan paling maju dan berkesan dari segi teknikal yang pernah kami gunakan setakat ini. Kami memilih sebatian unik ini untuk memberi sokongan sendi sebenar …secepat yang mungkin untuk keselesaan dan pergerakan lebih baik, lebih cepat dan tahan lama.

Fishkol Premium Plus™ adalah bahan paling maju dengan fungsi baru dan tidak boleh didapati dalam produk kolagen konvensional yang memberikan anda penyelesaian kesihatan sendi semula jadi yang baharu.

Satu unit minimum kolagen terdiri daripada 3 asid amino terangkai, maka ia boleh diserap badan dengan segera dan memberi kesan yang memberangsangkan.

Fishkol Premium Plus™ mengandungi sebanyak 10-20% Tri-Peptida Kolagen dalam setiap pembungkusan botol 150G. Dengan ini, pengambilan seminimum 3-5g sehari bersama dengan Fishkol™ Collagen sudah mampu untuk mempercepatkan kesan. Gabungan pengambilan ini merupakan cara menguatkan sendi yang sebenar. Dan kini selesailah masalah sendi dan tulang anda!

Kami mengetahui  betapa sukarnya untuk menyempurnakan satu hari kehidupan apabila anda berada dalam kesakitan dan ketidakselesaan. Kesannya mempengaruhi  kesihatan dan gaya hidup anda.

Beberapa Simptom Yang Berpunca Daripada Sakit Sendi Termasuklah:

 • Masalah dengan Lutut, Kaki, Tangan dan Bahagian Badan Lain
 • Bahagian Belakang Kejang Atau Bahu dan Leher Terasa Ketat
 • Tidak Mampu Untuk Kekal Aktif Akibat Kesakitan dan Ketidakselesaan
 • Sukar Tidur Dan Kekurangan Tidur
 • Kesukaran Melaksanakan Aktiviti Mudah Dalam Kehidupan Harian
 • Kesakitan Dan Kekejangan Pada Kaki Apabila Anda Bergerak Atau Meregang
 • Sakit Atau Ketidakselesaan Bertambah Selepas Melaksanakan Satu Tugasan Mudah

   

Mengapa Saya Perlu Gabungkan Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen?

Kajian menunjukkan bahawa Fishkol® collagen merupakan bahan poten untuk menyelamatkan nyawa yang memainkan peranan penting dalam pengekalan kesihatan hampir semua sistem utama badan…….terutamanya tulang dan sendi anda.

Walaupun kebanyakan pengguna Fishkol® melihat kesan dalam masa beberapa hari atau minggu pertama, biasanya ia mengambil masa 3 bulan penggunaan tetap sebelum badan anda mampu menggunakan sifat-sifat unik yang dijumpai dalam Fishkol® collagen untuk kesan optimum.

Jika anda tidak melihat kesan serta-merta, jangan putus asa, penyembuhan yang betul sememangnya mengambil masa. Setiap orang adalah berbeza dan ia mungkin mengambil masa yang lama untuk mencapai potensi sepenuhnya dalam sistem badan anda.

Berikut adalah salah satu contoh manfaat yang ditunjukkan dalam kajian klinikal:

  
     “Berbanding dengan plasebo, kolagen sebanyak 10g / hari mampu mengurangkan sakit dan ketidakselesaan sendi dengan membaiki degenerasi matriks sendi yang berkaitan dengan aktiviti untuk memulihkan pergerakan dalam masa lebih daripada 24 minggu.”

Tetapi ada satu cara untuk meningkatkan potensinya …

Terutamanya Untuk Kes Lanjutan Dan Teruk!

Dan ia adalah gabungan dengan Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen. Ia mempunyai struktur molekul berbeza yang paling maju dari segi teknikal.

Jika anda sedang mencari produk yang boleh meningkatkan kesan dengan segera, campurkan Fishkol Premium Plus™ dengan Fishkol™ collagen anda yang sedia ada. Fishkol Premium Plus™ dicipta untuk berfungsi dengan pantas dan akan lihat peningkatan segera.

Dalam hanya beberapa minggu, tanpa anda sedari, anda akan … menikmati aktiviti yang anda suka – berjalan di taman, bermain golf, berkebun, bermain dengan cucu-cucu anda, mengait, bercuti di luar negara, atau melakukan apa sahaja yang anda inginkan. Semuanya menjadi mudah apabila Fishkol Premium Plus™ adalah sebahagian daripada rutin harian anda. Ia adalah makanan tambahan yang mengubah kehidupan.

Penawar Sakit Sendi Semula Jadi Fishkol® Yang Hebat

Kepekatan peptida hidroksiprolina seperti Pro-Hyp atau Hyp-Gly yang tinggi merangsang sel pada sendi, tulang dan kulit, dan menyebabkan  sintesis kolagen melalui pengaktifan, supresi dan pertumbuhan sel.

Khususnya, jumlah Hyp yang mengandungi peptida dalam Fishkol® Tri-Peptide Collagen adalah jauh lebih tinggi daripada sebarang bentuk kolagen konvensional dan boleh dikesan dalam darah selepas pengambilan.

Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen berpotensi menjadi kunci utama untuk penuaan sihat dari dalaman yang terpakai kepada spektrum pengguna yang luas, daripada orang dewasa muda ke pertengahan umur dan warga emas; yang merangkumi datuk dan nenek, golongan pekerja dan pelbagai jenis atlet.

Kami telah menerima maklum balas daripada pelanggan kami yang telah mencampurkan Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen dengan Fishkol™ Collagen mereka bahawa kesannya boleh tahan hebat.

Tumpuan adalah kepada penuaan optimum dan mengurangkan proses degeneratif, mencegah kecederaan berkaitan sukan untuk mengekalkan gaya hidup aktif di samping membantu menghalang tanda-tanda proses penuaan serta mengekalkan pergerakan semuda jiwa.

Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen merupakan salah satu produk berkualiti tinggi yang paling tulen di pasaran hari ini. Dan apabila pengambilannya digabungkan dengan Fishkol™ collagen, kombo berkuasa ini meningkat keselesaan dan kelenturan dengan ketara.

 

Manfaat unik Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide Collagen kepada anda:

 • Berfungsi Melegakan Sakit Artritis Dan Penyakit Sendi Lain
 • Menyokong Dan Memperkukuhkan Sendi & Pelapik Sendi Anda
 • Peningkatan Keupayaan Untuk Melakukan Aktiviti Fizikal
 • Penawar Kesakitan Sendi Semula Jadi Yang Paling Selamat Tanpa Ketagihan
 • Mengurangkan atau Menghapuskan Pergantungan Kepada Ubat-ubatan & Rawatan Moden
 • Mengekalkan Kesihatan Hampir Setiap Sistem Utama Dalam Badan:
   Mengurangkan Trigliserida Dalam Darah – mengekalkan aliran darah yang sihat dan mencegah / meningkatkan kesan ke atas penyakit jantung dan arteriosklerosis
   Meningkatkan penghasilan kolagen dan pengapuran tulang – Memulihkan kepatahan/ kecacatan tulang serta meningkatkan kelenturan dan kekuatan tulang
   Banyak menyumbang kepada pemulihan awal kecederaan sukan atlet
   Meningkatkan penghasilan asid Hialuronik dalam Kulit Dan Sendi – Menjadikan Kulit Sihat dan Sendi Kami bergerak lancer

Tiada Lagi Sakit Sendi!

Tidak seperti produk-produk untuk keselesaan sendi lain yang menawarkan penyelesaian masalah sementara yang biasanya akan memburukkan lagi keadaan – Fishkol Premium Plus™ merupakan kunci kesihatan sendi jangka panjang yang sebenar. Dan berkesan dalam masa yang singkat.

Struktur unik Fishkol Premium Plus™ Tri-Peptide collagen dihasilkan untuk memberi keberkesanan sejak hari pertama. Memberikan anda kelegaan daripada kekejangan dan ketidakselesaan yang biasanya disertai kehausan dan kerosakan badan, dan mula berasa sihat dalam masa yang singkat.

Simptom gangguan sendi yang teruk boleh mengehadkan pergerakan dan menjadikan tugas mudah kelihatan seperti satu cabaran besar. Tetapi bagaimana jika terdapat makanan tambahan semula jadi yang membantu anda untuk menghapuskan masalah sendi, saraf dan tulang. Jangan biarkan kesakitan terus menentukan apa yang anda boleh dan tidak boleh buat. Pilih untuk pulihkan badan anda dan selesaikan masalah dengan Fishkol Premium Plus™ Joint Disorder Solution.