Atlet

Kecederaan berpunca daripada sukan atau senaman yang mengehadkan kita daripada menikmati manfaat senaman untuk sihat sememangnya merupakan suatu tragedi.

Sesiapa sahaja yang selalu bersenam atau bersukan (sama ada golf, tenis, berlari atau berbasikal) akan merasai kesakitan atau kecederaan sekali dua.

Pengambilan Fishkol® Kolagen  bukan sahaja akan mempercepatkan proses penyembuhan dan pemulihan tetapi juga mengelakkan kecederaan ringan daripada menjadi serius. Ia membolehkan anda meneruskan rutin senaman anda.

Pengembara

Anda akan berasa yakin untuk menempah percutian kerana mengetahui Fishkol® Kolagen akan menyokong semua yang anda mahu lakukan dan anda tidak perlu melepaskan sebarang aktiviti pelancongan harian.

Sendi anda kuat, lembut, dan tahan lama untuk berjalan di Vienna, mendaki di dalam dan sekitar Eropah, membeli-belah sepanjang hari atau menghabiskan berjam-jam di muzium.

Anda akan dapat mengembara ke luar negara dengan pasangan atau keluarga anda tanpa diganggu rasa sakit atau ketinggalan percutian disebabkan badan anda tidak berkemampuan.

Penggemar

Hobi anda akan sentiasa memberi anda keseronokan dan membantu anda berehat. Ia adalah aktiviti masa lapang kegemaran anda. Anda asyik melayan hobi sepanjang hari tanpa menyedari betapa pantas  masa berlalu.

Anda akan tersenyum apabila mengetahui Fishkol® Kolagen membolehkan anda terus menikmati hobi yang anda telah lakukan seluruh hidup … mengait, berkebun, menari, berenang, memasak makanan kegemaran anda, dan lain-lain

Datuk Nenek

Anda sedang tertunggu-tunggu untuk bermain dengan cucu anda apabila mereka datang melawat.

Melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti yang cucu anda suka merupakan cara terbaik untuk menghabiskan masa bersama-sama dan merupakan titik tolak untuk pengembaraan yang indah dan kenangan yang menggembirakan.

Mungkin lawatan ke zoo atau pusat membeli-belah dan mengejar cucu cicit anda ke sana ke mari merupakan memori penting buat anda. Anda tidak perlu bimbang akan Artritis atau sakit sendi mengehadkan pergerakan anda.

Anda akan mengharapkan mereka datang melawat dengan yakin bahawa Fishkol® Kolagen akan menyokong semua yang anda mahu lakukan demi menghabiskan mas berkualiti dengan cucu cicit anda.