Jika anda mengambil Fishkol® Premium Kolagen khusus untuk masalah sendi, tendon yang serius atau untuk kesihatan tertentu, atau jika anda seorang atlet atau banyak melakukan kerja fizikal atau senaman, kami mengesyorkan pengambilan sebanyak 20g / 4 sudu sehari.

Dalam Beberapa Kes, simptom menjadi semakin teruk buat seketika, contohnya sakit di bahagian badan yang bermasalah buat sementara masa selepas mengambil Fishkol® kolagen.  Kesan dapat dilihat di bahagian badan yang sakit. Keadaan ini hanya akan berterusan selama beberapa hari, dan biasanya terjadi sebelum mendapat kesan yang terbaik. 

Jika anda mengambil Fishkol® kolagen sebagai sebahagian regimen kesihatan harian untuk kekal sihat terutamanya untuk orang tua, anda boleh mulakan dengan 20g / 4 sudu dos sehari.   Ini akan meningkatkan tahap kolagen semula jadi anda dengan mendadak, sekali gus memberikan beberapa manfaat fizikal yang diharap-harapkan.

Selepas 8-12 minggu, anda boleh kurangkan pengambilan Fishkol® kolagen kepada 10g / 2 sudu sehari sebagai dos pengekalan. 

Dengan menyokong badan kolagen anda melalui pengambilan Fishkol® Kolagen, anda sedang mengambil langkah memastikan anda boleh mengekalkan kekenyalan urat dan arteri, kelembutan kulit, kekuatan tulang dan kelenturan sendi untuk membantu memudahkan pelbagai pergerakan.

Walau bagaimana pun, sebarang hal yang berkaitan dengan kesihatan dan kecantikan, KUNCINYA ADALAH KETEKALAN! Pastikan anda MENGAMBIL FISHKOL® KOLAGEN SETIAP HARI.